Wie zijn wij?

FITR is opgericht door 2 succesvolle ondernemers met een gezamenlijke passie voor sport en ondernemerschap.

Dogan Tekin

0653 359 497

Dogan Tekin

Personal Trainer

Ik ben een oud topjudoka (internationaal) en behoor tot de top van Nederland in het powerliften (tot -93 kg). Ondertussen ben ik al jaren personal trainer, strength & conditioning coach en eigenaar van Perfect-Performance en FITR. (Top)sport heeft mij zoveel gebracht in het ondernemen dat ik dit wil delen met collega-ondernemers.

Topsportbegeleiding (Internationals, Champions league), en het realiseren van succesvolle leefstijl- & fysieke transformaties behoren tot mijn specialiteiten. Mijn aanpak is resultaatgericht en heeft een science-based en een no-nonsense aanpak.

Teven ben ik assistent coach bij de KNKF. De KNFK verzorgt powerlift wedstrijden in Nederland en uitzendingen naar internationale wedstrijden.

0653 359 497

Leon Bouterse

0624 803 043

Léon Bouterse

Growth Hacker

Sinds 2000 ben ik eigenaar en online strateeg bij internetbureau Bubblefish. Ik help ondernemers bij het bepalen van hun online strategie en het uitvoeren ervan om meer succes te behalen.

Een aantal jaren geleden ben ik gaan sporten onder begeleiding van Dogan en dat beviel zeer goed. Ik werd fitter, sliep beter, had meer energie en kon mijn stress beter kwijt tijdens een uur personal training. Dit bracht mij later op het idee om FITR op te richten.

Dogan en ik zijn ervan overtuigd dat netwerken noodzakelijk is om je bedrijf te laten groeien en dat je als ondernemer mentaal en lichamelijk fit dient te zijn.

0624 803 043

“Het geheim van succes is in eerste instantie: er klaar voor zijn.”