Wie zijn wij?

FITR is opgericht door 2 succesvolle ondernemers met een gezamenlijke passie voor sport en netwerken.

Dogan Tekin

0653 359 497

Dogan Tekin

Personal Trainer

Ik ben een oud topjudoka (internationaal) en behoor tot de top van Nederland in het powerliften (tot -93 kg). Ondertussen ben ik al jaren personal trainer, strength & conditioning coach en eigenaar van Perfect-Performance en FITR. (Top)sport heeft mij zoveel gebracht in het ondernemen dat ik dit wil delen met collega-ondernemers.

Topsportbegeleiding (Internationals, Champions league), en het realiseren van succesvolle leefstijl- & fysieke transformaties behoren tot mijn specialiteiten. Mijn aanpak is resultaatgericht en heeft een science-based en een no-nonsense aanpak.

Teven ben ik assistent coach bij de KNKF. De KNFK verzorgt powerlift wedstrijden in Nederland en uitzendingen naar internationale wedstrijden.

0653 359 497

Leon Bouterse

0624 803 043

Léon Bouterse

Growth Hacker / Strateeg / Accessibility consultant

Ik heb in 2003 digital agency Bubblefish opgericht. Vanuit mijn expertise gebieden growth hacking en strategie help ik ondernemers met hun doelstellingen behalen door de inzet van innovatieve online oplossingen.

In 2013 ben ik gaan sporten onder begeleiding van Dogan en dat beviel zeer goed. Ik werd fitter, sliep beter, had meer energie en kon mijn stress beter kwijt tijdens een uur personal training. Deze ervaring bracht mij later op het idee om FITR op te richten en samen met Dogan ondernemers mentaal en lichamelijk fit te maken en te houden.

Dogan en ik zijn ervan overtuigd dat zowel netwerken als sporten (bij FITR doen we aan krachttraining en crossfit) voor ondernemers essentieel is om goed te functioneren.

0624 803 043

“Zeventig procent van succes is een kwestie van opdagen.”